sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Las Vegas weekend alkaa!

Matka kesti koko päivän. Saavuttiin Vegasiin joskus vasta kello 23. Ja kun Californiassa oli yleensä noin 20-30 astetta niin Vegasissa oli jotai ihan muuta. Se siejaitsee aavikossa siellä ei oo joka puolella rantoja niin kuin Calissa. Ja vaikka tultiinki sinne näin myöhään niin siellä oli yli 30 astetta jopa yli 40!!! Muistutti vähän saunaa.  Kaikki oli niin valoisa ja kaunista kaikki näytti niin epärealistiselta. Heti kun saavuttiin sinne niin mentiin kattoo sitä jätti näyttöö. Se oli kyl ihan sairaan iso ja ihmisiä oli tosi paljon, oli vaikee kävellä ku niitä oli joka puolella. Oli kyl tosi kaunista niin kuin Hangoverissa ;).






























































































































6 kommenttia:

  1. Saitko paljon kavereita kielimatkallas? Mistä maista? Voisitko tehä postauksen jossa kertoisit niistä kielimatkalla saamista kavereistas? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta!
      Voin tehdä erillisen postauksen siitä.
      Koska todellakin sain paljon kavereita jo voin sit tarkasti kertoa siin ä erillisessä postauksessa ;) !

      Jos sinulla on lisää kysyttävää niin lähetä mule rohkeesti sähköpostin:

      katjat@hotmail.fi

      Ja tästä voit tilata ilmaisen esitteen kielimatkoista:

      http://my.ef.com/Ekaterina.Piitulainen

      :)

      P.S. jos aiot mennä EF kielimatkalle, niin olisin tosi kiitollinen siitä jotta mainitsisit minun nimen tilattaessa sen kielimatkan :) se auttais minua tosi paljon :))!

      Poista
  2. Mä oon tänä kesänä menossa kaliforniaan kaverin kanssa, ja tää sun blogi vaan nosti mun matkakuumetta!!:D mut mulla olis muutama kysymys, asuit vissiin kampuksella? Oliks siellä illalla mitään ns. Kotiintuloaikoja, vai saiko liikkua illalla/yölläkin ulkona?:) oon kuullut että siellä olis laitonta alaikästen olla kymmenen jälkeen illalla ulkona ja jos on ni kyttäkyydillä majotuspaikkaan:d ? Toiseks, millaista rahankäyttöö siellä yleensä oli, tai olis sulla joku päiväbudjetti vai iso kasa rahaa tilillä mistä kävit nostaa aina tarvittaessa?:) ja sit tosi hassu tai outo kysymys! Tapaako siellä paikallisia tai et tutustuuks niihin helposti ja missä?:) olis ihanaa löytää joku kiva poika ulkomailta! Ja onko se totta että espanjalaiset/italialaiset ym. On näiden pohjoismaiden tyttöjen kimpussa?:s ja pääseekö baariin tuollakin jo 16v?:D haha eikä miten kehtaan ees kysyä tämmösiä.. :D toivottavasti vastaat kuitenkin aika tarkkaan!:)

    VastaaPoista
  3. Asuit vissiin kampuksella? Oliko siel mitään ns.kotiintuloaikoja, tai saako illallla/yöllä liikkuu ulkona? Kuulin että alaikäset kuskataan kyttäkyydillä majotuspaikkaan :Ddd millasta rahankäyttö oli tai oliko sulla joku tietty päiväbudjetti vai vaan iso kasa rahaa tilillä ja nostit aina kun tarvisit?:D tutustuuko paikallisiin helposti ja missä?:) olis ihanaa löytää joku kiva poika ulkomailta!:) päästetäänkö sielläkin baariin jo 16v?:0 ja oon myös kuullut että espanjalaiset/italialaiset on pohjoismaiden tytöissä koko aika ihan kiinni:D en sit tiiä mistä tuo on tullut mut joku oli sitä mieltä:D

    VastaaPoista
  4. Oho tuli kaksi kertaa ku eka ei näyttäny et olis tullu ja sit lyhensin tota vähän mut vastaa vaik tohon ekaan vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Sinulla on näköään tosi paljon kysyttävää:D! Voin vastatta kaikkiin kysymyksin tarkasti sähköpostilla et lähetä rohkeasti minulle sähköpostin voit vaikka kopsata kaikki nämä kysymykset sinne ja vastaan niihin yksityiskohtaisesti ja tarkasti ;)


      katjat@hotmail.fi

      Ja tästä voit tilata ilmaisen esitteen kielimatkoista:

      http://my.ef.com/Ekaterina.Piitulainen

      :)

      P.S. jos aiot mennä EF kielimatkalle, niin olisin tosi kiitollinen siitä jotta mainitsisit minun nimen tilattaessa sen kielimatkan :) se auttais minua tosi paljon :))!

      Poista