tiistai 13. elokuuta 2013

Ennen matkaa




Tilasin matkan Long Beachille talvella ja siitä lähtien odotin innoissani sen alkua. 
Matkan tilaamiseen jälkeen sain my.ef.com sivun tunnukset ( my EF on niin kuin EFfän oma Facebook :D), sieltä sai kattoa ketkä on lädössä kanssani kielimatkalle ja saada kavereita ennen matkaa! Ja lisäksi siellä oli paljon hyödyllistä tietoa kohteesta. 

Varasin vielä lisäaktiviteeti ennen matkaa niin kuin Las Vegas weekend, San Francisco Weekend jne.
Niitä voi varata myös paikan päällä, muuta on helpompi jos varaa ennen matkaa, jotta ei tulis mitään ongelmia siellä kohteessa, ja eihän kukaan tykkää pitkistä jonotuksista ;) .

Noin kaksi viikkoa ennen matkaa, milloin en enää jaksanu ootta matkan alkua, sinne tuli kaikki tiedot lennoista ja aikataulut, aktiviteettiohjelma ja sain tietää kuka meidän liideri on. Sitten meidän liideri perusti Long Beach ryhmän Facebookkiin, sieltä sai hyvin tutustua suomesta Long Beachille lähteviin kielimatkalaisiin. 

Aktiviteettiohjelma 


2 kommenttia:

  1. Tää on aika vanha postaus mutta tuli vaan mieleen, että kävittekö Disneylandissa kun olitte tuolla? Jos olitte niin oliko se joku lisäaktiviteetti tai jotain? Kiva jos vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Joo Disneylandissa tuli käytyy ja kyllä, se oli lisäaktiviteetti ja siitä piti maksaa erikseen. Minulla on sitä postauskin :).
      Voit muuten tilata tästä ilmaisen kielimatka esitteen http://my.ef.com/Ekaterina.Piitulainen :)

      Poista