sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ambassador

Matkan jälkeen voi liittyä ambassadoriksi ja kerätä pisteet tekemeällä effälle niin ns. työtä ja mainontaa. Tehtävistä keräät pisteet. Esim. lähetät kavereillesi kutsut, kaverisi tilaa esitteen, kaverisi tilaa matkan, kirjoitat blogin, osallistut erillaisin aktiviteetteihin jne. Pisteillä saat palkinnot esim ipad, iphone, ipod, ilmainen kielimatka jne. Mielestäni ambassadorina olemeninen on todella kivaa, sillä saat hienoja palkintoja kertomallakavereillesi matkastasi ja suosimalla niille samaa matkaa, sillä haluat heidän kokevan samaa kuin sinä.

Autatte mua siis tosi paljon jos tilaatte tän linkin kautta esitteen http://my.ef.com/Ekaterina.Piitulainen
kiitos :)))





2 kommenttia:

  1. Moikka! Olit kielimatkalla siis Long Beachilla. Millainen majoitus oli, ja minkä ikäistä porukkaa siellä oli? Kannattaako 17 vuotiaan lähteä enää kielimatkalle, vai kannattaako ennemminkin suunnata kielikurssille?. Opitko kieltä, vai oliko väki vain huvittelun perässä matkalla? :) kuvista päätellen hauskaa on ainakin ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli Long Beachilla. Majoitus oli ihan Ok mut ruoka oli tosi hyvää;). No siis meil oli kolme 18v sitten minä ja yks tyyppi 14v ja muut oli 15-17 vuotiait että se 17 on varmaan just hyvä ikä lähtee.
      No joo se oli enemmän huvittelu matka. Mutta kyllä sitä kieltä oppii ainakin jonkun verran kun esim. puhuu paikkallisten kanssa kaupoissa :D

      Poista