sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Lähden yksin kielimatkalle, saanko KAVEREITA?

Miten kielimatkalla saa kavereita?- minua pyydettiin kirjoittaa tästä aiheesta erillinen postaus. Luulen että monia kielimatkalle lähteviä kiinnostaa just tämä kysymys.

Voin aloittaa siitä että itse lähdin kielimatkalle yksin ja mielestäni se oli hyvä juttu sillä jos minulla olisi mukana kavereita niin olisin varmaan melko koko ajan niiden kanssa enkä tutustuisi uusiin ihmisiin.
Mutta siis jo matkan varauksen aikana kun tulin äidin kanssa toimistoon ja varasin matkan niin siellä oli tyttö Erika joka oli myös lähdössä Californiaan ja tutustuin jo siinä vaiheessa häneen. Lentokentällä vaan tulin kielimatkalaisten luo sanomalla: Moi nimeni on Katja. Mikä sinun nimesi on? Ja näin jokaisen luokse. Muistakaa! täytyy rohkeasti vaan tulla tutustuu. Ja varsinki lentokoneessa tutustuin vieressäni istuvien matkalaisten paremmin:)) oli siis kivaa jo lentokenttältä asti!
Californiassa sain paljon venäläisiä kavereita ja paljon tuttuvia muista maistakin mutta koska en puhu vapasti englanttia eikä muutkan kurssilaiset niin yleensä kaikki oli omien maitten ryhmissä. Paitsi koulussa. Muistakaa että Italialaiset ja Espanjalaiset huutavat koko ajan ja se on ärsyttävää :D!
Mutta siis muistakaa olla puheliaita ja ystävällisiä kaikille, hymyilkää ja puhukaa. Saatte varmasti kavereita!























































































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti