maanantai 25. toukokuuta 2015

Vastaukset kysymyksiin

Miksi kannattaa lähteä EF-kielimatkalle?
Ensinnäkin EF:llä on lähes 50 vuoden kokekemus. Kielimatka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen. Kielimatkalla kielitaitosi paranee, itsevarmuus lisääntyy, tutustut moniin uusiin ihmisiin ja kohteesi kulttuuriin, pääset näkemään hienoja paikkoja. Saat elämäsi parhaan kesän!

Minkä ikäisenä pitää lähteä kielimatkalle?
Kielimatkat on tarkoitettu 13-18 vuotiaille mutta EF tarjoaa myös  Junior kursseja (10-14 vuotiaat) sekä itsenäisiä kielikursseja jotka on tarkoitettu yli 16 vuotiaille.

Miten kielimatkan voi varata?
Kielimatkan voi varata 

  • tekemällä varaus EF nettisivun kautta http://www.ef.fi/lt/
  • soittamalla EF toimistoon (09) 6869 23 11
  • erilaisissa EF tapahtumissa kuten Open Door Day, joissa paikalla on henkilökuntaa joka auttaa tekemän varauksen ja ambassadoreja jotka pystyvät kertomaan kohteesta omalla kokemuksella.


Mitä kohteita EF:llä on?
EF:llä on kymmeniä kohteita ympäri maailmaa
(kohdetta klikkaamaalla pääsee suoraan sen kohteen EF sivustolle)







Miten maksulliset lisä retket varataan ja maksetaan?

Lisäaktiviteetteja voi varata heti kielimatkavarauksen yhteydessä jolloin niiden hinnat lisätään loppulaskuun. Tai voi aina soittaa EF toimistoon tai laittaa mailia jos halua varata retkiä ennen matkaa. Retkiä voi varata kohteessakin mutta ei välttämättä aina ole paikkoja jäljellä eli kannattaa varata ne ennen matkaa :)

Isäntäperhe vai residence/resort?
Molemmat majoitus vaihtoehdot ovat tosi hyvät. Isäntäperhe on vähän edullisempi vaihtoehto ja mielestäni isäntäperheessä tulee käyttää sitä kieltä tosi paljon sekä tutustuu paikalliseen kulttuuriin. Asuntolassa kuitenkin parasta on se että kaikki koulut ruokailut yms. ovat lähellä. Minulla on kirjoitettuna erillinen postaus asuntolamajoituksesta, sieltä löytyy paljon tietoa asuntolaan liittyen.

Pääseekö kaverin kanssa samaan huoneeseen/perheeseen?
Pääsee jos ilmoittaa siitä etukäteen varauksen yhteydessä.

Saako kielimatkalla helposti kavereita?
Saa! Mutta pitää muista olla sosiaalinen, avoin, ystävällinen ja tietenkin hymyilevä :)

Millaisia aktiiviteetit ovat?
Kielimatkaan jo sisältyy paljon ilmaisia aktiviteetteja kuten kaupunkivierailuja, grillaamista, discoja, uimista, urheilua, leffailtoja jne. Lisäksi on lisä aktiviteetteja mitkä ovat maksullisia. Mutta on pakko sanoa että niitä kannattaa varata jsillä esim mun omista matkoista ei tulisi niin supermahtavia minkälaiset ne on ollu!

Onko matkan aikana vapaa-aikaa?
Kilimatkan aikana joka päivä on aina jotain ohjelmaa eli tylsää ei yksinkertaisesti voi tulla. Vapaa-aikaakin tietenkin löytyy mutta silloinkin on aina tarjottavissa jotain tekemistä.

Mistä kaikki tiedot kielimatkastani löytyvät?
Kaikki tiedot kielimatkasta löytyvät MyEF.com sivustolta mihin annetaan tunnukset varauksen yhteydessä. Sieltä pystyt kattoa mm. lentotiedot ja majoituksen.



Voit tilata tän linkin kautta ilmaisen EF-kielimatkaesitteen missä voi tarkemmin tutusta kohteisiin ja kurssihintoihin :)  http://my.ef.com/Ekaterina.Piitulainen






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti