perjantai 28. elokuuta 2015

Rento päivä


Pitkän Disney World päivän jälkeen päätettiin mun huonekaverin Erikan kanssa nukkua pitkään ja olla menemättä aamupalalle. Herättiin ja mentiin heti syömääm lounasta minkä jälkeen haettiin huoneesta kylmät juomat ja mentiin poolille ottaa aurinkoo. Loppupäivä ennen illallista otettiin rennosti: chillattiin hotelli alueella ja käytettiin runsaasti resortin wifiä haha. Illallista me mentiin syömään meksikolaiseen ravintolaan  ja sen jälkeen käytiin kuuluisassa surffikaupassa "Ron Jon".

P.S. tän linkin kautta voit tilata ilmaisen EF kielimatka esitteen :)) http://my.ef.com/Ekaterina.Piitulainen

















4 kommenttia:

  1. olisi tosi kiva jos voisit kertoa paljonko aktiviteetit maksoivat :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurin osa aktiviteeteista jo sisältyy matkan hintaan mutta tässä muutamia lisäaktiviteettejä jotka ovat varattavissa erikseen:
      EF Disco & Dinner - 100 $
      Disney Magic Kingdom - 100 $
      Universal Studios - 135 $

      Poista
  2. Mä ite ihastuin täysin Long Beachiin ja 2016 kesällä oon vielä lähdössä jonnekkin ja oon miettiny et kannattaako lähtee toisen kerran samaan paikkaan? Haluisin kans lähtee New Yorkiin, mutta eniten houkuttais lähtee uudestaan LB:lle :'D Mitä mieltä sä oot että kannattaako uudestaan lähtee samaan paikkaan missä on aikaisemmin ollut? Mulla oli kyllä ihan paras kesä nyt lb:llä mut ei sitä korvais mikää vaikka lähtisinki uudestaan. Ooksä kuullu et joku ois lähteny uudestaan sellaseen paikkaan missä on aikasemmin jo ollut kielimatkalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanon suoraan että en suosittele lähtee samaan paikkaan kielimatkalle, koska siellä tule olemaan joka tapauksessa eri porukkaa kuin siellä ekalla kielimatkalla. Ja tulee ihan varmasti tuplasti ikävä kielimatkakavereita sillä tuntuu oudolt olla samassa paikassa ja tehdä samoja juttuja ilman heitä. Itse sanoit että sun Long Beach kesää ei korvais mikään. Se on totta. Mutta jos lähdet kielimatkalle johonkin toiseen kohteeseen esim sinne nykkii nii se on ihan eri kielimatka ja ihan eri kokemus sitä ei missään nimessä pitää vertaa siihen ekaan kielimtkaan sillä siitä tulee omalla tavalla paras. Kaikki kolme kielimatkaa missä mä oon ite ollu olivat ihan parhaita. Eli suosittelen lähteä kielimatkalle mutta ei samaan kohteeseen :)

      Poista