perjantai 14. elokuuta 2015

Floridaan!

Vihdoin tämä päivä koitti! Nähtiin Helsinki-Vantaa lentokentällä aamu neljältä. Kaikki olivat vähän väsyneitä mutta innostus matkasta peitti väsymyyden ja me ehdittiin käydä muutamat perus säännöt läpi sekä tutustua. Kone kohti amsterdamia lähti seitsemältä. Amsterdamista me lennettiin Bostoniin, missä lentokentällä oli tarkat turvatarkastukset: koira haisteli meidän matkalaukkuja ja meiltä kyseltiin kaikenlaisia kysymyksiä. Perus jenkit tuttu juttu mulle haha, tälläsestä ei missään nimessä tarvii häitäillä. Bostonissa sitten meillä oli lento Orlandoon missä paikallisliiderit odottivat meitä ja niiden kanssa mentiin sit tilausbussilla Cocoa Beachille resorttiin!
































P.S. tän linkin kautta voit tilata ilmaisen EF kielimatka esitteen :)) http://my.ef.com/Ekaterina.Piitulainen

2 kommenttia:

  1. Haluisin lähtee ens kesänä jenkkeihin ja asuntolaan ef:n kautta ja en osaa yhtää päättää haluunko ennemmin New Yorkiin, Floridaan vai Long beachille. Missä oli sun mielestä "parhaimmat" ruokailu tarjonta/ruoka muuten, huoneet, sijainti, oliko kuinka lähellä kauppoja jne ois kiva jos haluisit kertoo vähä noista jokaisesta kun oon tosiaan miettinyt noita kaikkia ja en vaa löydä oikeeta ratkaisua. Haluisin nähä ja kokee kaikkee uutta, myös rannalla ois kiva päästä käymään mutta ei pakko olla rantakohde, jos nähtävyyksiä ni plussaa. Myös mietin että haaveilenko turhaan nimittäin oon just tuona kesänä jo täyttänyt 18 että onko järkee lähtee 18 vuotiaana kielimatkalle tai olisihan se ehkä eri asia jos täyttäisi reissussa mutta itse täytän ennen reissua. Aiotko vielä kerätä johonkin pisteitä vai loppuiko tähän tai ootko vielä lähdössä kielimatkalle jos saisit kaikki pisteet/suositukset kasaan? Kiitos jos viitsisit vastata!

    VastaaPoista
  2. Ruokailuista voin sanoa sen verran että Long Beachin ja New Yorkin ruuat oli parhait mutta New Yorkissa oli plussana se että siellä oli täysihoita (breakfast, lunch, dinner) kun Long Beachillä oli vain aamupalaa ja lounasta tarjolla eli muut mahdolliset ruokailut piti kustantaa ite. Floridan resort sijaitsi Cocoa Beachillä se oli siis ihan rannalla ja kaikki mitä tarvitsi oli siellä: uima-allas, meri(pääs surffaa, suppaa ja vaikka mitä), pesutupa, urheilukentät, koulu... Siellä oli perus hotelli huoneita ja hyvät sängyt! Verrattuna LB ja NY floridan sängyt ja muutenki huone voittaa koska se oli siis hotelli standartia. New Yorkin asuntolan huoneet oli myös ihan hyvät Long Beachin huoneet vähän samantapaist ku nykis mutta tykkäsin enemmän nykin asuntolasta. Sijainnin suhteen Long Beachin sijainti oli paras sillä helposti pääs kävelemällä targettiin sekä muihin kauppoihin, pankkeihin ja ravintoloihin. New Yorkissa se yliopisto missä asuttiin sijaitsi Madison nimisessä pikkukaupungissa, mikä oli mun mielestä tosi söpö kaupunki ja se näytti jotenkin niin elokuvan lavasteelta . Long Beach kielimatkalla käytiin uimassa meressä vain yhen kerran ku vierailtiin kuuluisilla beacheillä ja nykissä ei uitu kertaakaan mutta floridassa pääsi uimaan vaikka joka päivä. New Yorkissa oli paljon nähtävyyksiä ja kaikenlaisi aktiviteettejä. Kun ite olin New Yorkissa niin suurin osa osa suomalaisista oli 18-17 ikäisiä, Floridassa ei ollu yhtäkään täysikäistä suomalaista. Suosittelen sinulle New Yorkia sillä ite rakastuin tähän kaupunkiin, siellä on paljon nähtävää ja koettavaa! Ja joo jatkan toimimaan ambassadorina vielä ja tavoitteeni on päästä ens kesänä taikisin Nykkiin mutta itsenäiselle kielikurssille :)! P.S. anteeksi virheistä, kirjoitin paljon ja nopeasti koska oli kerrottavaa :))

    VastaaPoista